Vind een boot

Gebruikt   Nieuw
Prijs
 
Lengte
 
Diepgang
 
Herstel

Categorie

filters toepassen »

Materiaal

filters toepassen »

Bedrijf

filters toepassen »
Resultaat gebruikte boten: 1 t/m 15 van 10
Altena Yachting Altena Look 2000 te koop on HISWA.nl

Altena Yachting Altena Look 2000

p.o.a

Deze Altena Look 2000 is op zoek naar een nieuwe eigenaar en tot in de puntjes verzorgd. Voor meer informatie kunt geheel vrijblijvend een email sturen naar inf... Lees meer »

VRYBURG III te koop on HISWA.nl

VRYBURG III

p.o.a

De Vrybrug II die wij u tonen is in 2014 opgeleverd aan de klant en heeft inmiddels al mooie tochten door het noorden van Europa achter de rug. Om u een ... Lees meer »

Aquanaut Unico 1500 Pilothouse Pilothouse te koop on HISWA.nl

Aquanaut Unico 1500 Pilothouse Pilothouse

p.o.a

Een Schip zéér geschikt voor permanente bewoning 365 dagen op het water vertoeven wie wil dat nou niet. Om aan boord te komen kan dat zowel aan ... Lees meer »

VDH Exclusive De Luxe te koop on HISWA.nl

VDH Exclusive De Luxe

p.o.a

Wilt u snel van A naar B? dan is dit uw schip. Volledig van aluminium gebouwd met alle comfort die u zich maar kunt bedenken. Niet één in deze kla... Lees meer »

Altena Inland Cruiser 19.50 te koop on HISWA.nl

Altena Inland Cruiser 19.50

p.o.a

Altijd al een tocht willen maken door de binnenwateren van geheel Europa ? Van Nederland door België naar Frankrijk of over de Rijn naar Basel. Wat dacht u... Lees meer »

Altena Blue Water Trawler 14,45 te koop on HISWA.nl

Altena Blue Water Trawler 14,45

€ 315.000

Dit schip wordt top onderhouden en nog steeds in het bezit van de eerste eigenaar. In het voorjaar komt het schip bij ons uit de winterberging en wordt vaarklaa... Lees meer »

Altena 500 Raised Pilothouse te koop on HISWA.nl

Altena 500 Raised Pilothouse

p.o.a

Dit hybride schip is speciaal naar de wensen van de klant gebouwd. De huidige eigenaar stelt de Altena 500 Raised Pilothouse ter beschikking voor klanten van Al... Lees meer »

Combi Spiegelkotter 1400 te koop on HISWA.nl

Combi Spiegelkotter 1400

€ 249.000

Prima onderhouden schip, recent (2016) het volgende aangepast: geïntegreerd zwemplateau met telescoop zwemtrap, romp geschilderd, elektrische ankerlier en ... Lees meer »

Altena Family 120 te koop on HISWA.nl

Altena Family 120

€ 149.000

Dit werf-gebouwd schip is in het bezit van de 2e eigenaar en is een echt familieschip voor lang verblijf op tochten door geheel Europa. Aan de gangboorden is ... Lees meer »

Bruijs Spiegelkotter OK 12.80 te koop on HISWA.nl

Bruijs Spiegelkotter OK 12.80

€ 239.000

Prima onderhouden schip op zoek naar een enthousiaste watersporter die lange reizen wil maken door heel Europa. Ruime kuip bereikbaar via geïntegreerd zw... Lees meer »

even geduld